Meist

Kommunikatsioonikunsti tiimis tegutsevad kaks pikaaegsete kogemustega “kokku-töötanud” konsultanti. Vastavalt vajadusele kutsume aga tiimi juurde disainereid, digimeedia spetsialiste, foto- ja videograafe jt asjatundjaid.

Ann Asser

Ann on kommunikatsioonivaldkonnas töötanud enam kui 15 aastat alustades kommunikatsiooniagentuuris Alfa-Omage Communications konsultandina ning seejärel Integratsiooni Sihtasutus kommunikatsioonijuhina. Erasektoris ja suurkorporatsioonis töötamise kogemuse sai Ann töötades ravimifirmas GlaxoSmithKline Eesti, kus ta vastutas HIV, vaktsiinide ja respiratoorsete haiguste haigusteadlikkuse alaste kommunikatsioonitegevuste eest. Ann on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja suhtekorralduse eriala ning täiendanud end TalTech’s Turunduse mikrokraadi programmi õppes.

Vabakutselise ja Kommunikatsioonikunsti konsultandina on Ann töötanud mitmete ravimi- ning tervishoiuvaldkonna era-, avaliku- ja kolmanda sektori organisatsioonide heaks. Tänastele klientidele pakub Ann tuge kommunikatsioonistrateegia koostamisel, meediasuhete ja -kampaaniate planeerimisel ning elluviimisel, samuti digikanalite halduses ja ürituste korraldamisel.

Vaata LinkedIni profiili

Egle Loor

Egle on kommunikatsioonivaldkonnas tegutsenud pea 20 aastat nii agentuurides kui ka organisatsioonisisese konsultandina. Tema portfelli kuuluvad kogemused turismivaldkonnast, lennundusest, avalike sektori ettevõtmistest, ta on nõustanud kohalikke ja rahvusvahelisi toidubrände, tehnoloogiahiide, B2B ettevõtteid jpt.

Aastal 2012 lõpetas Egle Tallinna tehnikaülikooli (sotsiaalteaduste magister), hiljem on täiendanud end muuhulgas eesti keele toimetamise, digiturunduse ja moeettevõtluse valdkonnas.

Viimase viie aasta jooksul on ta nõustanud eri valdkondade organisatsioone Kommunikatsioonikunsti konsultandina ning teinud koostööd väiksemate ja suuremate ettevõtete, avaliku sektori asutuste ning idufirmadega. Eriti südamelähedane on Eglele kultuurivaldkond, mistõttu on ta aastate jooksul andnud oma panuse mitmete kultuurisündmuste (Tallinna biennaal, Pimedate Ööde filmifestival, Tallinna vanalinna päevad) õnnestumisse ja kommunikatsiooni.

Vaata LinkedIni profiili